понеделник, 8 август 2011 г.

Проведе се творческата ни среща "Успешни продажби"


На 28 юли 2011 г. в ТрейнСофт проведохме творческа среща за трениране на умения на тема „Успешни продажби”. Срещата бе водена от Кирилка Пеева Мюлер (Кира Мюлер), която притежава богат международен опит в трениране на умения на мениджъри и екипи от различни култури.

Целта на срещата е участниците да бъдат обучени как да увеличат потенциала си за постижения и да увеличават успехите в продажбите.

Форматът на творческата среща се състои в диалог и активно участие от страна на обучаващите се.

Процесът на подобряване на потенциала започва с обучение как да преценим себе си и всичко около нас за реализиране на напредък.

Акцент в срещата  бе анализ на силните и слабите ни страни по отношение на продажбите и съответно търсенето на пътища за коригиране на слабостите и развитие и използване на силните ни страни.

Бе изтъкната важността на това, когато имаме проблеми, да не изразходваме енергията си в описването им, негативни мисли, песимизъм и оплаквания, а върху разрешаването им, възможностите, както и откриване най-доброто в хората, организацията и всичко около нас.

За целите на описаните техники най-често се прилагат SWOT и GAP (празнина) анализи, и методът на т.н. appreciative inquiries. SWOT е анализ на силните страни (strengths), слабите страни (weaknesses), възможностите (opportunities) и заплахите (threats). Другите две техники са описани в приложените по-долу презентации от тренинга.

По време на обучението бе създадена „орбита” от силните и слабите страни на участниците. За целта всеки от нас анонимно написа на отделни самозалепващи се листчета с различни цветове силните и слабите си страни. Тези листчета бяха залепени на табло в залата и бяха анализирани, така както е описано по-горе.

Повече снимки са публикувани в страницата ни във Facebook.

Кирилка Пеева Мюлер е живяла и е работила в продължение на дълги периоди в България, Швейцария, Австрия, Италия и Унгария, и е прекарала 4 г. в Монголия. Осъществила е бизнес посещения в повече от 50 държави по целия свят – Китай, Индия, САЩ, Канада, Австралия, Мароко, Дубай и др.

Владее отлично английски, унгарски, руски, немски и италиански език, като роден й е българският.

С богатото си CV, като образование и професионален опит, успешно предоставя инструменти за ефективно увеличаване потенциала на личности и екипи.



Няма коментари:

Публикуване на коментар