сряда, 4 януари 2012 г.

Нашият пръв кандидат!


С удоволствие съобщаваме, че се запознахме с Деси! Чудесно 20 годишно
момиче, студентка в УНСС - „Икономика”, което е без баща.

Беше късният след обяд на петъка преди Бъдни вечер!
Приповдигнато настроение….весел хаус, много усмивки, които говорят….
Деси и Лили дойдоха в офиса ни на ул. „Осогово” 30.

Много се зарадвахме! Това беше чудесно! Толкова отскоро говорехме за Менторството на ТреинСофт, а вече имаме кандидат!
Разговаряхме, смеехме се…имаше и блясък от сълзи в очите…/добре, че бяхме само жени!/
Интересите на Деси са в областта на: организиране на проекти с  MS Project; успешно презентиране; представяне и комуникация; трениране на умения за личностно и бизнес развития,  самоопознаване и самоусъвършенстване и не на последно място професионално ориентиране – какво искам.

Предпочитания от нея начин за осъществяване на менторството е чрез лични срещи за опознаване и разбира се участие в курсове, обучения и тренинги.

Сподели, че е доста заета, защото учи и работи вечер. Но всичко което и предлагаме е изключително полезно и интересно и с радост ще участва, ако бъде избрана.
В малкото свободно време ще се срещаме за кратки и пълноценни разговори по предварително обмислени актуални теми и ще се включва безплатно в събото-неделни курсове.

Бяхме много удовлетворени от споделянето, че много е харесана идеята, която заслужава да достигне до наистина много нуждаещи се студенти без родители.

Как научи Деси за нас? От приятели! Каза: „Те ме доведоха и много благодаря”.

Очакваме предложения за организиране на срещи със студенти без родители за провеждане на едногодишно Менторство от ТреинСофт на тел.: 02 9200239 или на info@trainsoftbg.com . За повече информация посетете http://www.trainsoftbg.com/courses/158/Менторство%20от%20ТреинСофт

За да сме по-добри в бизнеса и живота!
Направи своя избор!
Бъди благодетел само с препоръка! Направете възможното да се намерим: TrainSoft и трима амбициозни студента, но без родител / родители!
От все сърце благодарим!