неделя, 13 септември 2015 г.

Как да разработим сами успешен европроект?

Имате бизнес? Искате той да се развива и разраства успешно? 

Кандидатствайте за европейско финансиране!

Еврофинансиране на проекти
Над 8 000 са договорите получили финансиране от евро фондове през предходния програмен период. Над 15 милиарда лева са усвоените от българските бенефициенти средства. Още повече са предвидените за настоящия програмен период 2014-2020. 

Искате ли да бъдете една от тези фирми? Имате тази възможност! 

Не са необходими излишни инвестиции в консултанти или други специалисти. Вие сте тези, които най-добре познават бизнеса си и знаят кое ще бъде от полза за него. Конфуций е казал: „Животът е много прост, но ние настояваме да го правим сложен.“ Ние самите сме единствената пречка тези пари да не бъдат при нас.

В повечето фирми, проектите се пишат на конвейер и изглеждат по един и същи начин. Разликите са само в името и данните на фирмата. Това се забелязва лесно от оценителите и обикновено не носи дивиденти за кандидата. Всяко обаждане за проверка или поправка на един проект води до забавянето на друг. И при всичко това за изработката на този проект ще платите изключително висока сума.

Какво да направите тогава? Заемете се Вие.

Но как да се ориентирате сами в целия хаос от информация? В рамките на предстоящия семинар "Успешно кандидатстване по Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020" ЦПО ТреинСофт ще се погрижи за това. От нас ще получите детайлна информация за необходимите документи и начина им на организиране. Ще имате точни указания за стъпките в процеса и институциите, които е необходимо да посетите. Ще сте събрали знанията и уменията да осъществите целите си. И ако имате нужда от съвет или просто някои да ви увери, че сте се справили успешно, ние сме на ваше разположение. 

Ние подкрепяме предприемчивите хора в България! 


Нека направим първата крачка заедно!


Заявете своето обучение „Как сами да разработим успешен европроект“ от ЦПО ТреинСофт. 

Спечелете лесно своето одобрение без да влагате излишни средства!

Контакти:
Лице за контакти: Росислава Борисова
Адрес: 1303 София, ул. Осогово 30, офис 502
Телефони: (089) 561 4150; (02) 920 0239
Skype: trainsoft

Няма коментари:

Публикуване на коментар