понеделник, 22 февруари 2016 г.

Най-важното при стартиране на собствен бизнес

Имате идея за бизнес и искате да го развивате? Вероятно следващата ви стъпка е да откриете фирма, чрез която официално да упражнявате дейността си. На пръв поглед това е лесно - плащате, подписвате и хоп, вече имате собствена фирма. Но помислихте ли за редицата дейности и стъпки, които съпъствастват и следват процеса на създаване?

Ние ви подаваме ръка...
Имате печат, имате открита разплащателна сметка, имате лого и сайт, имате касов апарат... Нещо липсва, нали? За тези дейности са нужни финанси, това са разходи на фирмата... Решихте ли кой ще следи и осчетоводява движението на активите и пасивите ви, кой ще осчетоводява фактурите, кой ще подготвя данъчните декларации, кой ще отговаря за връзката с НАП, кой ще се грижи за осигуровките на персонала... Да, точно така, ще се спрем на избора на добър счетоводител. Защо ли? Защото счетоводителят за една фирма е като сърцето за организма.

Помислете на време дали и на кого ще поверите тези отговорности. Спецификата на всеки бизнес изисква съответно специфични познания. Искате ли да оставите отговорността в ръцете на "общопрактикуващ" счетоводител или бихте предпочели някой, специално за вашите нужди? Защо този някой да не сте точно вие?

Хрумвало ли ви е да водите счетоводството си сами? Или пък тази мисъл ви плаши? Да, разбира се, това е тежка и много отговорна задача, но също толкова важно е, че лично ще имате поглед върху вашата дейност и състоянието ѝ. И, не напоследно място, ще си спестите немалки суми за професионални счетоводни услуги.
Ако все още мислите, че това е непосилно за вас, нека ви покажем, че не е така. Очакваме ви на 25 февруари в 19 часа. Включете се в безплатния информационен уебинар, за да научите повече за ползите от счетоводството за вас и вашата дейност.

Направете правилния избор с пълния курс по счетоводство, включващ всичко, което един счетоводител трябва да знае - от фунадементите на оперативното счетоводство, законовите наредби, ТРЗ и личен състав, както и използването на специализиран счетоводен софтуер за отразяване на дейностите.

Информация за дати, часове и цени, ще откриете тук.



София 1303,Бизнес център, ул. "Осогово" 30, офис 502
Телефон: +359 2 9200239
Моб. телефон: +359 895614150
Моб. телефон: +359 893504003
e-mail: info@trainsoftbg.com
Skype: trainsoft
Facebook: TrainSoft

Няма коментари:

Публикуване на коментар