неделя, 28 август 2016 г.

Защо си заслужава да учим програмиране?

За вас, уважаеми читатели, днес събрахме няколко причини или по-скоро предимства, които професята Програмист ви осигурява. И за да на губим време... Започваме!

Завладейте уеб пространстрото с ТреинСофт
Каквото и да си кажем, преди всичко знаем, че програмистите са едни от най-търсените кадри, а в България дори още стартовата заплата е достатъчно задоволителна. Програмистите са едни от най-високоплатените специалисти глабално. Разбира се, това зависи от вашия опит и способности, но една апетитна четирицифрена сума ви очаква със сигурност!

Ако цените свободата и времето си, то програмирането може да се окаже точната професия за вас. Програмирането и IT дейностите като цяло много често не са свързани с физическо място. Така много freelance програмисти могат да намерат проекти онлайн или аутсорснати такива, да работят да печелят също така страхотни суми и дори да не напускат уюта на дома си... а защо не и някое друго още по-приятно местенце.

Ако пък предпочитате да работите от офис, то може да очаквате значително по-добри условия за работа. Много от големите фирми предлагат различни удоволствия и развлечения на своите служите, за да може да стимулират тяхната креативност и, разбира се, желание и мотивация за работа. Кой не би желал да работи в комфортна, нестандартна и модерна обстановка?

В същото време IT пазарът непрекъснато се разраства, т.к. бъдещето е там. Това за вас означава, че шансът да останете без работа е снижен до минимум. Напротив - "гладът" за качествени програмисти непрекъснато расте. В България IT отрасълът предлага невероятни възможности за страт и развитие.

Освен, че в момента да работиш като програмист е доходоносно, е и модерно. Компютрите са навсякъде около нас и във всяка сфера. Трудно можем да си представим животът без една или друга джаджа, която улеснява живота ни... И нещата се случват толкова динамично, че няма как програмистите да не са винаги в крак с тенденциите на IT пазара.

Не последно по важност е възможността за непрекъснато развитие. Динамиката носи със себе си и много новости и промени, а това означава, че човек трябва постоянно да учи и да се усъвършенства. Технологиите се сменят и подобряват с бясна скорост и всеки програмист трябва да е "в час" с новостите и да е готов за едно непрекъснато самоусъвършенстване и самообразоване.

Ползите далеч не се изчерпват само с това. Колкото повече навлизате в материята, толкова повече нови светове ще откривате и създавате. Дайте воля на творчеството си! Забравете клишетата, че програмистите са вглъбени в работата си и т.н. Програмистите никога не скучаят, те творят и променят технологичният свят, в който живеем!

Ако искате да бъдете един от тях, обадете ни се или ни пишете, а ние ще ви покажем пътя към сбъдването на една ваша мечта!

Каним ви да се присъедините към първото ниво от цялостния курс за програмисти. Подходящ е за напълно начинаещи, които искат да станат професионалисти!

София 1303, Бизнес център, ул. "Осогово" 30, офис 502
Телефон: +359 2 9200239
Моб. телефон: +359 895614150
Моб. телефон: +359 893504003
Skype: trainsoft
Facebook: TrainSoft

Няма коментари:

Публикуване на коментар